lördag 3 oktober 2015

Badrumsfix


Vårt förra badrum är nästan ett minne blott. Idag var det dags för sista badrumsmöbeln att lämna oss. Vårt bubbelbadkar som vi köpte strax efter att vi flyttade in i huset. 

Vi har tänkt byta ut det till ett vanligt badkar för att slippa kostnaden för elektriker som vi skulle behöva anlita för att koppla in det på ett lagligt sätt. Men det var ju ingen brådska. För ett par veckor sedan gick plötsligt kranen sönder när jag badade med barnen. Vattnet gick inte att stänga av och sambon blev tvungen att stänga av vattnet i hela huset, koppla från badkaret och stänga rören. 

Dags att skaffa nytt badkar med andra ord men vi ville inte lägga särskilt mycket pengar på det. Så äntligen dök det upp ett passande badkar på blocket. Vi var först till kvarn (många intresserade tydligen), åkte idag till Torslanda och hämtade det. 300:- för badkaret och 200:- för släpet. Helt okej. Vi behöver skaffa extra långa slangar till vattnet för att koppla in det men nu står det på plats i alla fall och vi är nöjda. Det passar in i badrummet.

Återstår att bli av med förra karet. Vi har lagt ut det som skänkes men den som skulle hämta har inte kommit. Utan att höra av sig. Bra stil.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar